Khidmat Negara , Damn AWESOME ! Part 1 ;)

Assalamualaikum , Salam sejahtera dan Salam 1 Malaysia :)
Okeyyy , Pada hari ini saya ingin bercerita kan kisah kisah semalasa sa berada di PLKN , Waaa , sedihh nyaaa .

Hari yang nak pergi tu , rasa berat hati sangat nak tinggalkan familyy ,
Ada nampak macam muka sedih ke ? -..-

Bhaaaa , untuk di pendekkan ceritaa , sumpah aku rasa macam orang nak mati , dah la samapai sana tengah malam , bangun je pagi kena buat itu ini . then petanggg terus baut aktiviti apa benda tahh . Sape tak berangin derr . Heee . Dan pade malam seterusnyaa pulakk , asal makan nasi je nak menangis , mula mula sorang menangis lepastu bejangkit pulak yang lain nagis . ni semua gara gara lauk dia yang macam tah pape . Kunun orang KL la kate kan , tekak nak makan sedap sedap je , PALUII -..-
Tapiii , kami amat bersyukur sangat sebab masa latihan kiteorang tu dekat dengan Pesta Keammatan *betul ke aku eja ni ? Then kitaorang cuti , Waaa , besttt , tapi ramai yang balikk , sambut pesta tu , Aramaitieeeee :)Hahahaha , dann kami pun , yang tinggal dalam kem apa lagii , membongkang jela keja dia , then malam tuuu , tak di sangka sangka , kami buat bbq :)
Ouhhh , gambar bbq tiada , jadi gambar org jak ada :)

Kawan-kawan baru :) 
 TKP , yang paling handsome lagi sporting ;)

 Ketua keseluruhan yang pada mulanyaa kununnyaa pemalu , akhirnyaa keluar jugak belang dia . Haha
 Si bulu mata lentik *Aidil :)
I heart Three of youu ;)
Cikgu Han ;)
Okeyyy , Habiss cerita . Hihhi .
Nexttt chapterr , kiteorangg pergi lawatannn , Nahhh , gambarr je aku bg tgk , malas nak cerita panjangggg :)




 I love both of youuu :)
Bersama awek Kudat :)
<3
Kundasang , Sabah
I love you :)
Kundasang , Memorial Park :)
I heart 5 of youuu :)


Muka mintak penampo -.-
 Muka macam kena gigit dgn ikan jos je -..-
 Bersama Bang Sufi :)
Ikaaa :)
Bhaaa , gila syiokk tau lawatan ni . Hihi :)
Adaaa lagiii , ni semua gambarr dekat kem , Hhihi . 
Bersambunggg ...

3 comments:

fia`s said...

untong la time korang dpt g byk tmpt,,time kitorang mse singkat n byk ujan time tu..ape pon xjad...

Siti Nuere said...

mizz u sa..keep it up..

Sa said...

fia's : Bekas pelatih kem sinar jaya jugak ke ? Hehe . Siannyaa , kiteorang tu pun nasib baik lah cuaca okeyy, tu bnyk aktiviti kite org buat :)

EE : I miss you moree ee :(