Perut senak -.-

Saja buat muka tafak , bukan mitak kasihan tapi terpaksa , apa aku cakap ni , okeyy y,
sakit perut ini ,yang wajib di panggil senak tahap dewa , daripada start paper sains sampai sekarang , ouh tak macam -.- pulak la kan ,
dari rumah najla ke rumah faten , tak hilang hilang , SHIT -.-
balik rumah pun tak reti reti nak hilang , tapi sempat lagi ONLINE FB sana , haha ,
***
Ibu balik buat muka kasihan :(
Sa : Ibu perut senak :(
Ibu : tak makan nasi ea ?
Sa : Makan , tapi tadi minum nescafe , takut mengantuk .
Ibu : haa , minum air nescafe , dah tau tak boleh minum , minum juga *marah :)
Sa : hhhiii , dah mengantuk nak buat macam mana .
Ibu : semalam tido pukul berapa ?
Sa : 12 lebih *padahal tengok tv kan kan sa , ehh , ada blaja jugak la :)
~~~
*Along menyampuk -.-
Along : lang kau jangan minum air tu lain kali .
Sa : habis tu nak minum air apa ? *muka semangat nak tau .
Along : minum air sembahyang la , elok untuk badan .
Sa :*muka -______-
Ibu : haaa , betol tu .

Natijah nya , abang aku memang kurang asam la kan , ibu pun boleh pulak nak backup dia -.-

2 comments: