Bapak kau

Well , ini kes ataupun gejala soSIAL mat indon zaman sekarang
1.Abah tade makna nya nak mintak credit dkt anak anak dia .
2.Abah tak pernah mesej saya -.-
3.Abah kat malaysia kot , bukan kat oversea.
4.Kat malaysia mana ada pakai number panjang berjela mcm kat atas tu -.-
5. Saya tak pernah panggil abah saya 'AYAH'
6.Abah saya baik , tak mungkin dan tak akan sesekali di tangkap oleh polis Malaysia :)
7.Saya tidak mudah terpedaya dengan orang lain :)
***
*Sorry , camera phone LD , HAHA
HELL-o mat indon oi , tada duit buat cara tada duit , ni nak tipu orang Malaysia , apa barang .
Pelempang nak ? Tekanan aku membacanya , so , kawan kawan , HATI-HATI :)

p/s : saya sayang abah saya :)

3 comments:

Idayu Sukaimi said...

au dapat? bahaya nyaaaaaaaa kau ada bg number kau kat mamat indon apa hahaha

Sakura said...

Nooo , random number kot dia ambik -,- , gila busuk aku nk bg number kat dorang -,-

nad amin said...

abah sporting , jelir lidah baik punya :) hahahha